Sekretesspolicy

Hur behandlar vi din personliga information?

När du handlar från en webbutik, vår eller någon annan, så lämnar du ifrån dig information om dig själv. Var du bor, vilken e-postadress du har och vad du handlar. Vissa av våra kunder undrar vad vi gör med informationen och här beskriver vi lite mer formellt hur vi arbetar med information.

Grunden i allt vi gör är att behandla våra kunder som vi själva vill bli behandlade, alltid. Det gäller även när det kommer till information.

Vilken information samlar vi in?

Vi samlar in så lite information som möjligt. Vi behöver veta var du bor för att kunna skicka varorna hem till dig. Beställer du till ditt jobb eller sommarställe behöver vi inte ens veta var du bor.

Vill du beställa mot faktura så måste vår samarbetspartner Länk till din betalpartner ha ditt personnummer. Bara då kan du få dina varor hemskickade mot faktura.

När du betalar med kort så krävs det att du uppger ditt kreditkortsnummer. Det går via en säker server och Länk till din betalpartner eller Länk till din betalpartner 2 sköter kortbetalningar via oss.

Sen så måste vi såklart veta vilka produkter du beställer och vi behöver din e-postadress för att kunna kontakta dig med leveransbesked, ändrad information osv.

Hur använder vi den här informationen?

Vi använder informationen för att expediera din beställning. Vi använder din e-postadress för att kunna skicka information till dig. Vill du inte ha information från oss så kan du enkelt via en länk informationsmailet avbeställa vidare informationsbrev och kommer då aldrig bli kontaktad av oss igen.

Cookies

Information till andra aktörer

Rule

Vi samlar epostadresser och transaktionshistorik med Rule i syfte kommunicera och premiera vår kunder med relevanta erbjudande och information.

Rule Communication - Nordic AB, Kammakargatan 48, 111 60 Stockholm

Wetail

Wetail sköter drift och underhåll av e-handelsplatsen. De har access till personuppgifter och transaktionell data.

Wetail AB, Hornsgatan 103, 117 28 Stockholm

Klarna

Hanterar faktura, kort och del-betalning till våra kunder.

Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm

Postnord

Leveransinformation till våra kunder.

Postnord AB, 171 73 Solna

Ta bort din information från vår databas

Den enda informationen som vi behåller är din e-postadress. Resterande information sparas bara som underlag för den ekonomiska transaktionen.

Vill du inte att vi har din e-postadress i vår databas för informationsbrev så kan du maila oss så tar vi bort den.