ZGANDER HISTORIA

Det hela började med en ledig lokal på bästa läge i Helsingborg. I början av millenniet var det fortfarande ovanligt och ett tillfälle för bra för att missa. Grundkonceptet var redan klart: att erbjuda nya, fräscha varumärken som inte gick att hitta i den traditionella klädhandeln. Och allt skulle göras – som man säger i Helsingborg – på riktigt. Kontakt etablerades med några av branschens då mest intressanta varumärken: Lindeberg, Hugo, Tiger m.fl. Butiken inreddes med inspiration från de bästa i Milano.

Till mångas förvåning fungerade det nya konceptet utmärkt redan från start. Även om det såklart krävdes (och fortfarande krävs) mycket arbete. Och mycket extraarbete.

Genom åren har vi hållit stenhårt fast vid det vi lovade oss från starten: att inte bli ännu en butik i mängden som hänger kvar vid trygga kassakossor, långt efter att spänsten gått ur. Därför jobbar vi stenhårt med att hålla oss uppdaterade. Faktum är att vi inte har kvar ett enda av de varumärken vi startade med.

Det är inte det enklaste sättet att jobba. Men vill man fortsätta vara en av Sveriges ledande modebutiker, så finns det inget alternativ.